Medlemskap

Att vara medlem i Kristianstads Teaterförening har många fördelar. Som medlem kan man vara säker på att få all information från oss direkt hem i brevlådan. Dessutom så blir man inbjuden till våra upptaktskvällar där man får en presentation av våra föreställningar samt möjlighet att köpa biljetter till våra föreställningar före alla andra. Att man sedan får medlemsrabatt och andra specialerbjudande är ytterligare en anledning att vara medlem.

Medlemskap i Kristianstads teaterförening är personligt och gäller 1 år från den dag du anmäler dig. I medlemskapet ingår också ”Scenpass Sverige”.

Scenpass Sverige
Förmånskort för alla kulturintresserade! Med kortet får du rabatt även på andra Rikteaterföreningars arrangemang och på många andra teatrar runt om i landet. Besök gärna www.scenpass.se för mer info.

Vuxen ordinarie ................................... 120:-
Familjemedlem till ord. medlem........... 80:-
Barn och ungdom (upp till 26 år) ........ 50:-

Rabattsystem för medlemmar
Som medlem får du 5% rabatt per föreställning/biljett. Det vill säga vid köp av biljett till en föreställning = 5% rabatt, vid köp av biljett till två föreställningar = 10% osv. Max rabatt som lämnas är 40%.

Adress Kristianstads Teaterförening, Kulturhuset Barbacka, Barbackagatan 12, 291 32 Kristianstad Telefon 044 12 58 20 E-mail kristianstad.tf@riksteatern.se